SoyPrint

A világ első bio tonere

Az amerikai PRC Technologies fejlesztő cég 2010 nyarán egy környezetbarát, - és a nyomtató kellékanyag piacon - forradalminak számító áttörést jelentet be az Egyesült Államokban az irodai nyomtatás területén. Az év közepétől bevezették az első, génmanipulációtól mentes szójababból/szójaolajból származtatott toner porukat. A fejlesztéseknek, és gondosan lefolytatott teszteknek köszönhetően a legtöbb és legnépszerűbb típusú nyomtatóhoz használatos tonerkazetta elérhető e környezetbarát megoldással, mely termékcsaládot SoyPrint névre kereszteltek.

A SoyPrint márka Közép-kelet európai licensz tulajdonosa a 2009-ben alakított IMG Solution Kft. melyet az alapító tulajdonosok elsősorban informatikai, irodatechnikai piacon felmerülő beszerzésekkel, szolgáltatásokkal kapcsolatos igények magas színvonalú és környezetbarát kielégítése miatt hoztak létre, amelyben az alapító tulajdonosok több mint 20 éves szakmai tapasztalattal rendelkeznek. Mottónk a ZÖLD irodai környezet megteremtése.

SoyPrint toner A SoyPrint termékcsalád olyan kifejezetten környezetbarát előállítási technológiával készült nyomtatópatronok és tonerek gyűjtőneve, amelyek jelenleg világszerte és Magyarországon forgalmazott legismertebb irodatechnikai berendezés-gyártók (HP; Canon stb.) készülékeivel 100%-ban kompatibilisek.

A termékcsalád kifejlesztésekor az energiatakarékosság, a környezeti fenntarthatóság és a környezettudatosság voltak azok a meghatározó szempontok, melyek mentén egy újszerű és innovatív ötlet valósult meg.

Tudta-e?


Miért jó választás a biotoner?Mert a SoyPrint koncepciója alkalmas arra, hogy:

Előnyök

SoyPrint logo leaf

Hátrányok


Minőség

Az évek során a nyomtató kellékanyag piac technológiája sokat fejlődött. Az előállított termékek a legmagasabb amerikai és német minőségi elvárásoknak is megfelelnek. Az előállított termékek szigorú tesztelésen esnek át ennek biztosítéka a gyártó üzem ISO 9001 és 14001 minősítése. Továbbá feltétlen hiszünk abban, hogy elképzelésünkkel, és ezzel az új technológiával hozzájárulhatunk egy élhetőbb környezet megtartásához a környezetünkre gyakorolt terhelés csökkentéséhez.